O nama

Poduzeće Elimea d.o.o. nakon višegodišnjeg obrtničkog rada pod vodstvom direktora Igrec Draženka otvara svoja vrata i okreće se obnovljivim izvorima energije i elektro-klima instalacijama. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu radnika i povjerenju kupaca, ostvarujemo znatan rast na tržištu naših usluga i proizvoda.

Primarne djelatnosti poduzeća su obnovljivi izvori energije, sa naglaskom na peći i kotlove na pelete, kombinirane kotlove na drva/pelete, toplinske pumpe, solarne sustave, te ostale tehnologije koje nude maksimalnu iskoristivost obnovljivih izvora energije što je izuzetno prihvatljivo i sa ekološkog gledišta, a posebice sa gledišta klijenata koji ostvaruju znatne uštede u odnosu na korisnike klasičnih fosilnih goriva. 

Individualno pristupamo svakom klijentu kako bi osmislili optimalno rješenje za svaki projekt i na taj način pružili maksimum za uloženi novac i u konačnici povrat investicije.


Naša glavna prednost jest fleksibilnost u prilagodbi željama i potrebama naših poslovnih partnera i kupaca.

 

 

 

Tvrtka Elimea d.o.o. ne preuzima odgovornost za ispravnost svih podataka navedenih u ovoj web stranici. Nastale greške i netočnosti moguće su kod tiskarskih pogrešaka ili prepisivanja. Sve su sheme i fotografije informativnog karaktera, te je svaku potrebno prilagoditi stvarnom stanju na terenu. U svakom slučaju, tvrtka si zadržava pravo izmjene svojih proizvoda kada smatra da su one potrebne.