duo zubadan header
Toplinske pumpe za grijanje i hlađenje

Toplinske pumpe za grijanje i hlađenje

Cijena: na upit

Toplinske pumpe Orca Coolwex u svojoj kvaliteti prelaze najstrože europske standarde, što dokazuju i certifikati najvažnijih neovisnih stručnih institucija u Europskoj uniji.
Ovi vrhunski uređaji precizno su dizajnirani i inteligentno izrađeni od komponenti najboljih svjetskih proizvođača, a sklapaju ih stručno osposobljeni monteri u proizvodnim prostorima u Mariboru, u Sloveniji. 
Unutarnje jedinice Orca Coolwex karakterizira elegantan oblik, koji zadovoljava i najprofinjenije ukuse korisnika, te istovremeno omogućava prilagođenu i jednostavnu upotrebu za sve vrste prostora. Jedinica također omogućava „pametno“ vođenje vremenske regulacije, koja osigurava grijanje prostora i sanitarne vode povezanom regulacijom snage vanjske jedinice, hlađenje prostora, vođenje solarnog sistema i prioritetno grijanje sanitarne vode. 
Toplinske pumpe Orca Coolwex odlikuju visoki koeficijent performansi, energetski razredi od A do A++, komponente najkvalitetnijih europskih i japanskih proizvođača te brza i jednostavna montaža u roku 14 sati. Osigurana servisna mreža garantira brz i stručan servis po cijeloj Hrvatskoj.
Bilo da se radi o radijatorskom, podnom, zidnom ili stropnom grijanju, novogradnji ili starijim i slabije izoliranim objektima, mi imamo rješenja za Vas.
Budite i vi jedan od 15000 zadovoljnih kupaca čije domove griju ovi vrhunski uređaji.